SeneCura SeniorCentrum Humpolec

Klienty SeniorCentra v Humpolci čeká stěhování

Vážené klientky, vážení klienti a rodinní příslušníci,

rádi bychom Vás pozvali na první prohlídku interiérů, která se uskuteční v týdnu od 14. února 2022. Přesný termín brzy zveřejníme. Zároveň s radostí oznamujeme, že již budeme mít přidělené nové číslo popisné, domov najdete pod adresou: Lužická 1881, Humpolec.

SeniorCentrum je vybaveno jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji, pokoje jsou členěny do domácností, kde se klienti schází ke společným aktivitám. V domově najdete také fitness centrum, kadeřnictví, terapeutickou koupelnu a kapli svatého Mikuláše. Fotografie vzorových pokojů a jedné domácnosti si již můžete prohlédnout v sekci Fotogalerie.

Věříme, že ke spokojenosti našich klientům přispívá především kvalitní, vyvážená a chutná strava. Každý týden připraví kuchyně týdenní jídelníček, který budou mít všichni klienti k dispozici na nástěnkách a na webu v sekci Jídelní lístky. Najdete v nich 6 jídel denně, kromě snídaně, obědu a večeře také dvě svačiny a druhou večeři určenou zejména pro diabetiky. Hlavní jídlo si od března budete moci vždy vybrat ze dvou možností. Aktivizační pracovnice mají na starosti týdenní plán aktivit, ty budou opět vyvěšeny na nástěnkách a na webu v sekci Plány aktivit.

Nejdůležitější na konec. Stěhování by mělo proběhnout v posledním únorovém týdnu. O přesném termínu Vás budeme informovat.

Těšíme se na osobní setkání a doufáme, že se Vám nový domov bude líbit.

SeneCura

 Další článek