SeneCura SeniorCentrum Humpolec

SeniorCentrum Humpolec: Tvoříme, zpíváme a šlechtíme se

Jelikož máme hodně klientů, kteří rádi zpívají, využili jsme nabídky spřáteleného hudebního dua “TY a MY”, kteří si přišli s klienty zazpívat. Oběma stranám to šlo moc pěkně a brzy jim to výborně ladilo a společně pěkně zpívalo.

Hudba nechyběla ani při čekání na služby naší nové paní kadeřnice, která dochází do kadeřnictví v našem domově a jejíchž služeb klienti využívají.

Opět k nám v tomto roce začaly docházet děti z blízké školy Bambi, kteří s námi spolupracují a předčítaly klientům na pokojích či si jen hezky popovídaly a dobrou náladu navodily.

A protože podzim opravdu klepe na dveře, nasbírali jsme dary přírody a vytvořili pěkné podzimní dekorace a ještě se u toho výborně zabavili.

V našem domově také začínáme rozjíždět tvoření z keramické hlíny. Klientům pod rukama vznikají krásná dílka, výborně se u toho bavíme a ruce pořádně procvičíme.

Abychom doplnili šatníky před zimou, pozvali jsme pojízdnou prodejnu s oblečením, která je u klientů velmi oblíbená a pokoupili vše, co bylo potřeba. Někdy ani potřeba nebylo, ale velkou radost udělalo.

Na zahradě našeho domova máme poměrně nové chlupaté kamarády a to dva zakrslé králíčky, kteří dělají svou přítomností radost klientům nejen venku, ale někdy i na pokojích.

Zkrátka žijeme si vesele a čekáme, co nám další dny a týdny za zážitky přinesou.

 Další článek